MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pyszna i chrupiąca marchewka po koreańsku doprawiona jest...
fot. Anna Daniluk

Soczysta marchewka po koreańsku do obiadu. Tę surówkę możesz jeść w nieskończoność. Podaję ją do kotletów schabowych i pulpetów

Marchewka po koreańsku

Pyszna i chrupiąca marchewka po koreańsku doprawiona jest zmielonymi nasionami kolendry, mielonym imbirem i octem jabłkowym. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania surówki.

Zobacz również

Edukacja obywatelska a wyzwania współczesności
Materiał informacyjny

NOWE
Edukacja obywatelska a wyzwania współczesności

Układ chłodzenia silnika w sezonie letnim. Mechanik wylicza o czym pamiętać

NOWE
Układ chłodzenia silnika w sezonie letnim. Mechanik wylicza o czym pamiętać

Polecamy

Wakacyjna mapa płatności. Na urlop w tych krajach warto zabrać gotówkę

Wakacyjna mapa płatności. Na urlop w tych krajach warto zabrać gotówkę

Na plażę, do pracy i na randkę. Ta fryzura to hit lata. Gwiazdy ją uwielbiają

Na plażę, do pracy i na randkę. Ta fryzura to hit lata. Gwiazdy ją uwielbiają

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”